+380673870816 +380673870816

Прокуратура Рівненщини контролює розслідування кримінальної справи за фактом ДТП, у якій загинуло 9 людей

19 січня 2012 року на автодорозі Київ-Чоп у селі Вересневе Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло 9 людей, серед яких 1 дитина. Всього у мікроавтобусі перебувало 19 осіб. 
     За вказаним фактом відділом розслідування ДТП слідчого управління УМВС України в Рівненській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України, в ході якої призначені та проводяться судово-медичні, автотехнічні та інші необхідні експертизи. Водій мікроавтобуса затриманий в порядку ст.115 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – взяття під варту. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.
     Рівненською транспортною прокуратурою розпочато перевірку у порядку ст.97 КПК України щодо законності видачі ліцензії та інших дозвільних документів на перевезення пасажирів автомобілем "Фольксваген ЛТ46". Хід розслідування кримінальної справи перебуває на особливому контролі прокуратури області.

Схожі статті