+380673870816 +380673870816

Працівники ДАІ Рівненщини готуються до Євро-2012

На базі комунального закладу "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Рівненської обласної ради відбулися заняття із надання невідкладної медичної допомоги з працівниками Державтоінспекції, які здійснюють нагляд за дорожнім рухом на автодорогах державного значення. Про це повідомила прес-служба ВДАІ УМВС в рівненській області.
    У світлі підготовки до Євро-2012, навчання вартових доріг проходило з тією метою, щоб кожен з них вмів вчасно надати першу медичну допомогу в екстрених ситуаціях. Ініціаторами заходу виступили постійна комісія охорони здоров’я Рівненської обласної ради за погодженням керівництва УМВС та ВДАІ УМВС України в Рівненській області.
У ході навчання вартові доріг, окрім теорії, мали змогу попрактикуватися у наданні медичної допомоги на манекенах. Для особового складу це було досить цікаво та повчально, адже навики, які вони отримають у цей день, у подальшому, зможуть застосовувати на практиці, рятуючи людські життя. Після навчання кожен з працівників ДАІ отримає відповідний сертифікат про освоєння першої медичної допомоги.

Схожі статті