+380673870816 +380673870816

Понад 87 тисяч «двозонних» лічильників встановлено на Рівненщині

Переважна більшість «зонних» приладів обліку встановлено побутовим споживачам краю в межах інвестиційних програм ПрАТ «Рівнеобленерго», що щороку затверджуються НКРЕКП.

Роботу зі встановлення «зонних» лічильників Рівнеобленерго проводить з 2017 року.

На 2024 рік затверджена інвестпрограмою для Рівненщини кількість – 2541 однофазних та трифазних приладів, в яких передбачена функція обліку денного та нічного обліку електроенергії, що дозволяє скоротити витрати на оплату послуг електропостачання за рахунок удвічі нижчого тарифу у нічні години.

Попри складну ситуацію в країні ми продовжуємо встановлювати лічильники, що ведуть облік за тарифами, диференційованими за періодами часу. Нині заплановані роботи вже практично повністю завершені – найбільше «зонних» лічильників було встановлено у обласному центрі та Рівненському районі.

Варто зауважити, що з червня цього року значно зріс попит на послугу зі встановлення тарифних лічильників за кошти споживачів. Працівниками ПрАТ «Рівнеобленерго» з початку червня було виконано понад 3000 таких замовлень.

Щоб перейти на «зонний» облік споживач може придбати відповідний лічильник самостійно, згідно з рекомендаціями, розробленими в залежності від виду об’єкту та проєктної документації, та оплатити послугу з його встановлення, звернувшись до відділення Рівнеобленерго за місцем проживання.

Ознайомитися з рекомендаціями ви можете за посиланням https://www.roe.vsei.ua/rekomendatsiyi-tehnichnyh...

Рівнеобленерго на безоплатній основі забезпечує вхідний контроль такого приладу обліку.

Також можливе придбання лічильника у ПрАТ «Рівнеобленерго».

Схожі статті