+380673870816 +380673870816

Південна Корея запрошує Україну до проекту ведення бізнесу

Південна Корея запрошує Україну взяти участь у проекті "Doing Business". Про це йшлося під час зустрічі делегацій Мін’юстів України та Республіки Корея. Про це повідомила прес-служба Міністерства юстиції.
    Проект був започаткований в 2002 році в рамках організації Азійсько-тихоокеанського економічного співробітництва та присвячений оцінці нормативних актів, що регулюють діяльність національних малих і середніх підприємств по всьому світу. Наразі планується залучення до проекту країн, які не є учасницями зазначеної організації, зокрема України.
     Як повідомив Міністр юстиції України Олександр Лавринович, зустріч відбулася за ініціативи корейської сторони, яка висловлює сподівання на те, що Україна візьме участь у вищезазначеному проекті. Під час зустрічі представник Міністерства юстиції Республіки Корея прокурор Сунгмо Ку провів презентацію проекту "Doing Business". Від імені корейської сторони прокурор передав пропозицію Україні взяти участь у проекті "Doing Business". У цьому контексті також прозвучала ініціатива щодо розширення співробітництва між органами юстиції України та Республіки Корея.
    За словами Міністра юстиції України, наразі українській стороні передано для ознайомлення презентаційні матеріали щодо мети діяльності та аналіз 10-річного досвіду діяльності проекту.

Схожі статті