+380673870816 +380673870816

Підприємець з Вараша отримав грант від «єРобота» на курси 3D-моделювання і робототехніки

Фото з ФБ сторінки Рівненської ОВА

Два роки тому він із дружиною відкрили репетиторський простір «ALFA_DIGITAL_CENTER». Спершу вирішили займатися зі школярами математикою та фізикою. Починали з маленької кімнати і розраховували максимум на 30 учнів. Але за деякий час вони вже навчали 80 вихованців.

Тепер у їхньому центрі – вже 130 учнів. Вони займаються, зокрема за такими напрямками, як математика, фізика, хімія, 3D-графіка та дизайн, розробка ігор та іншими. Навчання відбувається в ігровій формі. Іноді вихованцям влаштовують квести. Крім того, створено телеграм-канал для спілкування учнів і викладачів.

Тепер Олег Квас займається з дітьми за напрямом «3D-моделювання та робототехніка». Чоловік скористався урядовою програмою «єРобота», отримав консультації від фахівців Рівненського обласного центру зайнятості, написав бізнес-план. В результаті проєкт підтримали. Тож за державні кошти Олег Квас закупив необхідне обладнання і працевлаштував двох фахівців.

А діти, займаючись на новому курсі, зможуть не лише розвивати просторову уяву, а й допомагати ЗСУ. Адже тут придбали і 3D-принтер, на якому виготовлятимуть так звані хвостовики для бомб. Це комплекти із невеликих крил, які використовують для кращого наведення. Їх макети розроблятимуть діти і передаватимемо хвостовики нашим хлопцям на передову.

Спробувати скористатися грантовою програмою від держави може кожен! Детальніше про програму «єРобота» - за посиланням.

Схожі статті