+380673870816 +380673870816

Під егідою воїнів-інтернаціоналістів на Рівненщині пройде відкритий міжобласний турнір із плавання серед дітей

З ініціативи обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, на Рівненщині пройде відкритий міжобласний турнір із плавання серед дітей. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.

Відбудеться він 21-22 лютого на базі ДЮСШ №3. Першість із плавання виборюватимуть понад сто юних спортсменів з Рівненщини, Хмельниччини, Волині, а також Білорусі. Тим часом нашу область представлятимуть команди з Рівного, Кузнецовська та Березного. Упродовж двох днів школярі змагатимуться в запливах на 50 та 100 метрів брасом, на спині, батерфляєм, а також комплексним, комбінованим і вільним стилем плавання. Переможці отримають кубки, медалі та грамоти.

Турнір із плавання вже став традиційним. Він відбуватиметься вже третій рік поспіль. Обласна влада й надалі підтримуватиме такі заходи. Тим часом зустрічі школярів із колишніми воїнами-афганцями – гарний привід для спілкування з людьми, котрі знають ціну миру, є прикладом честі та військової доблесті. Також в рамках проголошеного Президентом України року учасників бойових дій на території інших держав спортивні, освітні та мистецькі заходи будуть проведені в усіх населених пунктах Рівненщини.

Схожі статті