+380673870816 +380673870816

Острозька академія збагатилася докторами наук

Відомі науковці з дисциплін права та економіки - Василь Нор та Вальдемар Вітлінський відповідно до рішення вченої ради отримали звання почесних докторів наук Національного університету "Острозької академії". 
     Звання почесного доктора природничих наук Острозької академії має обмежена кількість людей, зазначив ректор вишу Ігор Пасічник. Їх близько 20, проте сьогодні ця когорта науковців поповнилася новими іменами. Ще кілька років тому професори Василь Норд та Вальдемар Вітлінський повірили у перспективність новостворених економічного та правового факультетів і посприяли їх ліцензуванню. 
     Вальдемар Вітлінський один із фундаторів української наукової школи з теорії економічного ризику, доктор економічних наук, професор. Розповідає, що звання присвоєне вченою радою вишу є неочікуваним і водночас приємним. 
     Василь Нор доктор юридичних наук, професор, дійсний член Національної академії правових наук України, свого часу відмовився від кар’єри в суді заради наукової, викладацької діяльності. Замість доповіді на правову тему виступив із зверненням до аудиторії, яка прийшла привітати вчених.


110526_Ostro_Maukovci sferadesigner

Схожі статті