+380673870816 +380673870816

Організатора наркотрафіку до виправного центру на Рівненщині засудили до 7 років ув'язнення

Засуджений пояснив, що під час відбування покарання він звертався щодо отримання лікування препаратами замісної підтримувальної терапії. Однак, оскільки йому було відмовлено, вирішив отримувати наркотики у незаконний спосіб. У скоєному щиро розкаявся.

Нагадаємо, у квітні 2022 року поліцейські Рівненщини у взаємодії із працівниками ДУ «Городоцький виправний центр» за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили діяльність злочинної групи, до складу якої входило семеро осіб.

Причетними до наркобізнесу виявилися четверо засуджених, а також житель Києва та двоє рівнян, які перебували на волі.

Організував наркотрафік один із утриманців центру, що відбуває покарання за вчинення майнових злочинів. Він робив замовлення киянину, той у столиці купував наркотичні засоби і надсилав їх через одну із служб доставки у Рівне.

«Посилки» отримували двоє жителів обласного центру, які на таксі доставляли їх безпосередньо до території центру, а там залишали в обумовленому місці.

«Товар» забирали засуджені, а потому організатор розподіляв його серед утриманців виправного центру.

Слідчі зібрали достатньо доказів та скерували кримінальне провадження до суду.

Днями суд виніс вирок організатору каналу постачання наркотиків й присудив 7 років і 2 місяці позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Вирок іще не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Схожі статті