+380673870816 +380673870816

Очільник області зробив подарунки школам Зарічненського району

Днями голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ відвідав Зарічненський район аби перевірити стан соціальної сфери та вручити подарунки школам. 
     В загальноосвітній школі села Серники Зарічненського району навчається 435 учнів. В 2003 році тут відкрили комп’ютерний клас, втім за цей час техніка застаріла. Тому голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ подарував школі 15 нових ПК, придбати які допомогла одна із благодійних організацій. Очільник області запевняє, без комп’ютерного забезпечення в наш час діти не можуть отримати хорошу освіту. Завдяки допомозі з області, в цій школі тепер є два комп’ютерні класи. За словами вчителя інформатики Івана Моторко - це допоможе школярам не лише в навчанні, а й у виборі майбутньої професії.
     Наступним закладом, який відвідав Василь Берташ стала Зарічненська дитяча школа мистецтв. В ній навчається 210 дітей за трьома напрямками: музичний, хореографічний та художній. У якості подарунка вони отримали електронний синтезатор. 
     Проте очільнику області розповіли й про інші проблеми в районі. Зарічненська загальноосвітня школа 1 ступеня, гімназія гостро потребує завершення будівництва спортзалу. Адже довгобуд стоїть вже понад 20 років. Поки що учні займаються фізкультурою в приміщеннях не придатних для цього. Тому після візиту Василя Берташа районна влада чекає підтримки з області.


110511_Shkola sferadesigner

Схожі статті