+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 31.08.-06.09.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівне відсвяткувало свій День народження. Міський голова Рівного спідвеїстам подарував мотоцикл. Майже 400 першокурсників прийшли навчатися у МЕГУ. Дмитро Якимець разом з рівнянами та своєю командою відзначили День народження міста. Трудовий колектив Рівненського льонокомбінату влаштував пікет під стінами ОДА.

В Острозькій академії пройшла посвята у студенти. Дмитро Якимець подарував мотоцикл для юних спідвеїстів. Іграми десятого туру стартувало друге коло у Чемпіонаті Рівненської області з футболу. ОК «Захід»: На Сході України терористи менше застосовували зброю, втім більше займались розвідкою. У Рівному до Дня знань відкрили новий садочок.

В зоні відповідальності військ ОК «Захід» зафіксовано два випадки порушення режиму припинення вогню. Перший дзвоник пролунав у Володимирецькому районному колегіумі. У Рівному помічник народного депутата Роман Стасюк боровся з незаконним продажем алкоголю, а натомість потрапив у лікарню. Псевдоволонтери орудують у рівненських маршрутках. У Рівному черговий скандал навколо незаконного будівництва. У Рівному ремонтують міст через Устю на вулиці Степана Бандери. Гаражі чи паркова. Що буде у  Рівному на вулиці Князя Острозького, 14?

У Рівному пожежа на  очисних спорудах. Церковна громада села Птича Дубенського району пікетувала Рівненську ОДА. Правоохоронцям Рівненщини розповіли про психологічні відхилення у підлітків. Рівнянин став бронзовим призером на Чемпіонаті Європи з кікбоксингу. Депутат Рівнеради Святослав Євтушенко проводить дворові зустрічі. Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» зібрав нову команду.

Дим у Рівному потрохи проходить.  У Рівному буде унікальна зупинка. У Рівненському краєзнавчому музеї провели круглий стіл, присвячений 70 річниці завершення Другої світової війни. Один з найбільших басейнів Рівного офіційно розпочав свою роботу. Вже із завтрашнього дня в Україні стартує виборча кампанія.

Схожі статті