+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 30.03.-05.04.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Вояків на Рівненському полігоні вчили знаходити та знешкоджувати вибухівку. З травня рівнянам почнуть нараховувати субсидії по-новому. Рівненський драмтеатр відзначив своє 75-річчя  «Не хлібом єдиним живе людина». У Рівному триває конкурс «Привітай солдата з Великоднем».

На Рівненщині залізничники відремонтували для військових БРДМ. У Рівному стартує місячник Червоного Хреста. Депутат Рівнеради Святослав Євтушенко пропонує рівнянам  допомогу в оформленні субсидій. У Рівному відкрили меморіальну дошку художнику Анатолію Мартиненку.

348 вояків із Рівненщини вже повернулися додому. У Рівному активісти викладають у соцмережу фото автівок, які не правильно  паркуються.  На Рівненщині розпочали прийом документів на виготовлення дитячих біометричних паспортів. Лицарські обладунки, які виготовляють у Рівному, показали  містянам.

На Рівненщині прощатимуться  із загиблим під Іловайськом бійцем «Донбасу». На Рівненському полігоні продовжується навчання військовослужбовців. Громадська рада завітала на Рівненський льонокомбінат. Французька весна у Рівному розпочалася із «Парижанина». У МЕГУ представники центру зайнятості розповіли  студентам як правильно шукати роботу. На Буковині вийшла книга про рівненського журналіста Миколу Кривого.

У Рівному пікетували працівники підприємства «Бурштин України». На Рівненщині завершилась 4 хвиля часткової мобілізації до лав Збройних Сил України. Комунальники Рівного чистять вулиці від снігу в квітні. У Рівному сніжитиме до понеділка. Майстер-клас із писанкарства провели для студентів МЕГУ. Депутат Святослав Євтушенко повезе бійцям у зону АТО великодні гостинці від рівнян.

Схожі статті