+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 29.06-05.07.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Минулої доби не спокійно було вздовж усієї лінії розмежування у зоні АТО. Рівне незабаром стане велостолицею Західної України. Майже дві тисячі студентів цього року стали випускниками МЕГУ. Дмитро Якимець розповів чому вирішив займатися громадською діяльністю.

ОК «Захід»: Терористи не припиняють вогонь. Рівненські активісти спільно з комунальниками відремонтували автобус для військових у зону АТО. «Золота підкова» у Рівному знову нагадала про себе. Під час випускного студенти «Острозька академія» зібрали та передали українській армії 40 тисяч гривень.

Підпільний бордель організував у Рівному іноземець. У рівненському парку «Хімік» з’явилася перша спеціалізована велосипедна доріжка. «Опора» розповіла про новації  вступної кампанії 2015, а також про підсумки ЗНО на Рівненщині. У Рівному парк на Ювілейному оновлюється.

Рятувальники нагадали рівнянам основні правила безпеки під час відпочинку. Щоб потрапити в Крим іноземцям потрібен спеціальний дозвіл. Для рівненського «Вересу» обрали суперників у футбольній битві.

Схожі статті