+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 29.04.-03.05.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Для сім’ї загиблого старшого лейтенанта міськвиконком Рівного виділив 10 тисяч гривень. Велодоріжку протяжністю 30 кілометрів створюють у Рівному. У громадській приймальні Святослава Євтушенка продовжують консультувати рівнян щодо оформлення субсидій. У Рівному обговорили перспективи українсько-польського економічного співробітництва. В Острозькій академії відкрили виставку архівних матеріалів  польського публіциста Єжи  Ґедройця.

ОК «Захід»: Бойовики поповнюють запаси боєприпасів та перегруповують свої війська вздовж лінії розмежування. До Рівного завітав нардеп, лідер громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов. У Здолбунові, що на Рівненщині, у храмі замироточили ікона та хрест. У МЕГУ діти з Рівненщини та інших областей і країн голосували за мир.

Із Рівного в зону АТО поїхали близько 70 військовослужбовців. Рівненський обласний центр зайнятості працевлаштовує переселенців та демобілізованих військових. У Рівному правоохоронці здали кров для поранених бійців АТО. Лідер «Народного контролю» Дмитро Добродомов заявив про наміри співпраці з «Рівненським громадським контролем».

Водієм напідпитку, який роз’їжджав на викраденому авто, виявився мобілізований, що самовільно покинув Рівненський полігон. У Рівному «Золоту підкову» добудують. Повітряні кульки із портретами українських багатіїв рівняни запустили у небо. Яка доля чекає футзальну команду «Кардинал-Рівне»?

Схожі статті