+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 28.09.-04.10.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Місцева міні-футбольна команда «Кардинал-Рівне» провела першу домашню гру в цьому сезоні. У Рівному НВГП відсвяткував свій сторічний ювілей. Рівненський зоопарк поповнився двома амурськими тигренятами. «Рівненський громадський контроль» представив свою програми. Рятувальники Рівненщини знешкодили гніздо шершнів.

У Рівному готуються до епідеміологічного підйому. На Рівненщині на території державного підприємства «Бурштин України» незаконні старателі видобувають бурштин. Програма «Рівненського громадського контролю» має 13 пунктів. У Рівному стартує новий концертний сезон обласної філармонії. У Рівному вдів позбавили посвідчення «Члена сім’ї загиблого».

У Рівному «ОПОРА» розповіла про індекс публічності органів місцевого самоврядування. У Рівному «Санком» встановлює нові контейнери для сміття. Громадськість Рівного знову протестує. Про легалізацію зброї говорили на Рівненщині. У планах «Рівненського громадського контролю» реорганізація  транспортної системи міста. Рівняни продовжують прославляти наше місто на спортивній арені України. Володимир Хомко балотуватиметься на посаду міського голови.

Рада голів ОСББ Рівного та області відсвяткувала свій другий день народження. Якої погоди рівнянам чекати восени? Для ветеранів спорту на Рівненщині провели фестиваль. У Рівному нагородили переможців конкурсу спортивної фотографії «Олімпійське літо». 

Із 15 зареєстрованих на вибори до місцевих рад політичних партій на Рівненщині, лише 6 дотрималися «гендерної квоти». На Рівненщині в Острозькій академії відкрився Інформаційний центр Європейського Союзу. У Рівному відзначили День вчителя. Рівненський зоопарк стає тематичним.

Схожі статті