+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 27.10.-02.11.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Інформація про замінування ДВК, спроби підкупу громадян та «каруселі» - так пройшли вибори на Рівненщині. У жителів будинку Олени Теліги, 51 проблеми з теплопостачанням. У Рівному до центрального теплопостачання підключено 839 будинків. На чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги команда МЕГУ здолала БК «Водник».

«Опора» на окремих округах Рівненщини зафіксувала переписування протоколів просто у приміщенні ОВК. У Рівному за роботу на виборах заплатили не усім. Рівняни, що придбали  квартири в новобудові неподалік центрального парку, не задоволені  станом будинку.

У Рівному перейменовують вулиці. Рівне не отримало з держказни 9,5 мільйона гривень на зарплати бюджетникам. Рівненський сміттєпереробний буде працювати. У Рівному розповіли скільки людей помирає від інсульту. Чим загрожує рівнянам пристрасть до селфі?

Наступні п’ять років інтереси рівнян у Верховній Раді знову відстоюватиме Олег Осуховський. На сесії міської ради депутати розглянули ряд звернень незадоволених рівнян. Молодь Рівного не підтримує введення заборони продажу алкоголю у нічний час. Рівняни проти перенесення ринку «Північний». З 1 листопада розпочинається реєстрація на пробне ЗНО, яка триватиме до 15 грудня. В Іспанії українці влаштували благодійну виставку-аукціон «Митці - Воїнам».

У Рівному так і не можуть порозумітися мешканці будинку на Кавказькій, 15 та благодійний фонд «Відвага». Пенсіонер з Рівного збирається судитися з Росією в Європейському суді. Вулична торгівля у Рівному зникне. Щоб врятувати Рівненський авторемзавод міські обранці вирішили звернутися до керівництва країни. Не з порожніми руками освітяни Рівненщини  повернулися з Міжнародного форуму-презентації  «Іноватика в сучасній освіті». У Рівне завітав відомий львівський композитор та піаніст Єгор Грушин.

Схожі статті