+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 26.10.-01.11.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Більша половина жителів Рівного не прийшла голосувати. Визначилася трійка лідерів на посаду міського голови Рівного. У Рівному презентували фільм про рівнян, які зазнали тоталітарних утисків. Перепустки в Європу отримали першокурсники МЕГУ.

На Рівненщині рвали бюлетені, а Шрек закликав прийти на вибори. «Опора»: Місцеві вибори на Рівненщині пройшли без грубих порушень законодавства. У Рівному розповіли скільки коштів витратили на агітацію кандидати на посаду міського голови. Рівненські театрали  дивували польського глядача «Останнім строком».

У Рівному відновили ремонтні роботи на Соборній. На Рівненщині вшанували пам’ять полеглих у роки Другої світової війни. Рівненські фармацевти об’єднаються. Чи потребують рівненські діти та педагоги психологічної допомоги? 

На Рівненщині планують повністю перейти на електронну систему державних закупівель. Голова Рівненської ОДА подякував усім, хто долучився до організації місцевих виборів. До МЕГУ завітала письменниця та організатор оригінальних літературно-освітніх заходів Наталія Трохим. Про розвиток та проблеми мистецтвознавства в Україні говорили в РДГУ.

Заступниця Міністра МОЗу розповіла рівнянам про необхідність додаткової вакцинації від поліомієліту. Рівне з робочим візитом відвідав заступник Міністра юстиції України Гія Гецадзе. Рівне незабаром отримає свій бренд. Під час перевірок на Рівненщині Держфінінспекція виявила порушення на 70 об’єктах. У Рівненському професійному ліцеї відбулося традиційне свято «Посвята у перукарі».

Схожі статті