+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 26.01.- 01.02.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Загиблого в зоні АТО рівнянина нагородили орденом «За мужність», а родині іншого – виділили 10 тисяч гривень. На Рівненщині жінки порвали повістки. Художниця з Луганщини розмальовує  під’їзди на Рівненщині. Володимир Хомко взяв участь у роботі засідання Консультативної ради з питань місцевого самоврядування.

У Рівному виділили  понад 4 мільйони гривень  на фінансування Програми забезпечення молоді житлом. 21 медаль привезли рівненькі кікбоксери зі змагань.

Рівненщина попрощалася ще з одним героєм. Рівняни вже отримали перші біометричні паспорти. Кримське пиво з маркуванням Російської Федерації опинилося на полицях рівненського супермаркету. Харківські дослідники створили для Рівного схему санітарної очистки міста. У Рівному вшанували героїв Крут загальноміським міжчасовим діалогом «Крути - Схід».

Із Рівного у зону АТО поїхали два позашляховики. У Рівному освітяни обговорили проблеми духовно-морального виховання молоді. Київський фотограф привезла рівнянам Париж. Школярі Рівненщини купуватимуть для себе підручники

Схожі статті