+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 25.05.-31.05.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

У Рівному активісти місцевого автомайдану нагадали президенту про його обіцянки. Радник Президента України Ольга Богомолець презентувала на Рівненщині новий благодійний проект. На Рівненському полігоні пройшло спортивне свято. У Рівному рятувальники зняли кота із дерева, який чотири дні просидів на висоті.

Власники непрацюючих кафе не збираються звільняти земельну ділянку в рівненському парку. 110 мільйонів гривень виділять на інвестиційні програми  Рівненщини. Рівненська обласна федерація футболу хоче забрати собі половину «Авангарду». У Рівному обговорили законопроекти, які стосуються громадського та народного контролів.

Нове кловище з’явилося у Рівному поблизу   центру профілактики та боротьби зі СНІДом. У центральному парку Рівного відкриють відремонтовані вбиральні. Унікальний електроавтобус  прибув у Рівне. До школярів завітали рятувальники Рівного із акцією «Безпечні канікули». У Рівному встановлять пам’ятник Героями Небесної Сотні та полеглим бійцям АТО.

Промисловий гігант «Рівнеазот» знову опинився на межі зупинки виробництва. Кому залишиться земля у центрі парку: рівнянам чи підприємцям?  У Рівному запрацювала Школа бойового гопака з напрямком реабілітації. Майбутні податківці Рівненщини змагалися за звання найрозумнішого.

Хто виграє від об’єднання Рівного з навколишніми населеними пунктами? У школах Рівного пролунав останній дзвінок. В обласному центрі стартує проект «Рівне.Літо.Музика». Адвоката Іванну Смачило призначили керівником теруправління юстиції у Рівненській області.

Схожі статті