+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 24.11.-30.11.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівняни біля Свято-Покровського собору пом’янули  жертв голодомору. «Двері в мій кабінет були завжди відкриті для жителів Рівненщини», - екс-голова ОДА Сергій Рибачок. У Рівному продовжують асфальтувати вулиці. МЕГУ для старшокласників Рівного  створив  безкоштовний проект «Школа бізнес-журналістики».

Рівненщина в лідерах за рівнем влаштування дітей-сиріт та позбавлений батьківського піклування. На Рівненщині зросло виробництво промисловості. У Рівному на Кованій алеї з’явилася шестиметрова карусель. Рівненським школярам влаштували екскурсію  у кінологічний центр.

Рівняни виселили виконавчу  службу із робочих кабінетів. Рівненський льонокомбінат дарує по комплекту термобілизни бійцям, які виписуються із госпіталю. Французи у Рівному планують провести енергоаудит, щоб допомогти реалізувати енергозберігаючі проекти. МЕГУ став одним з чотирьох вишів, куди цьогоріч своїх лекторів направив Фонд Роберта Боша.

На сесії Рівнеради вирішували житлові та соціальні проблеми. На місце головного комунальника Рівного два претенденти. «Правий сектор» дав правоохоронцям декілька днів, щоб ті закрили наркопритон у Рівному. Чи опиняться безхатченки на морозі? До рівненських студентів завітав директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

Промисловий гігант «Рівнеазот»  отримав попередження про припинення постачання газу. Міська влада підписала угоду про шефство над катером «Рівне». Стратегія розвитку Рівненщини  на найближчі п’ять років вже готова. Невідомі створили фейкову сторінку для міського голови Рівного. З вимогою захистити права валютних позичальників на сесію Рівнеради прийшли представники «Кредитного майдану». Рятувальники Рівненщини провели командно-штабне навчання з ліквідації наслідків аварії в житловому будинку. Рівненські гурти під акомпанемент симфонічного оркестру «Brevis» виступили на одній сцені заради допомоги військовим.

Схожі статті