+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 24.08.-30.08.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині пройшов фінал кубка футбольної першості краю. У Рівному нагородили кращих учасників кубка Рівного з фотомистецтва «Я люблю своє місто, я люблю свій край». Рівненські підприємці не задоволені роботою дирекції міського парку  Шевченка. У Рівному відзначили двадцять четверту річницю Незалежності України.

Мешканці Північного та Льонокомбінату звернулись за допомогою до міського голови Рівного. Педагоги Рівненщини підсумували роботу за минулий навчальний рік. Дмитро Якимець та Святослав Євтушенко підписали меморандум про співпрацю. На Рівненщині немає нових підручників для четвертих та сьомих класів. У Рівному хочуть контролювати механізм збору та використання благодійних внесків за медичні послуги.

ОК «Захід»: Ситуація в зоні АТО залишається складною. Невідомі підірвали приміщення водонапірної свердловини Рівненського льонокомбінату. Освітні заклади Рівного до нового навчального року готові. У дванадцятій школі Рівного вчили педагогів. У Рівному розповіли як побудувати бізнес нової країни разом.

Рятувальники перевірили навчальні заклади Рівненщини. ОК «Захід»: Бойовики продовжують обстрілювати наших військових. У Рівному річку Устю приводять до ладу. Заява політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» щодо внесення змін до Конституції України. У Гощі відбувся фінальний матч за Кубок Гощанського району з футболу. Рівненський льонокомбінат не задоволений діями Нацбанку.

Схожі статті