+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 23.11.- 29.11.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Новобрана обласна рада Рівненщини розпочала свою роботу з учасниками АТО. У Рівному відзначили другу річницю  Революції Гідності. Рівняни пригадали революційні події на Майдані. Відомий у Рівному архітектор Микола Шолудько презентував виставку своїх робіт.

Жінки з усієї України з’їхалися до Рівного, щоб поговорити про мир в країні. У Рівному створили центр українсько-грузинської дружби. Нічний тролейбус і далі їздитиме у Рівному. Представники «Кредитного майдану»у Рівному  організували прес-конференцію.

У Рівному міжнародні експерти обговорили проблеми торгівлі людьми. Фольклорний гурт «ГуляйГород» завітав до Рівного із своїм новим етно-електро проектом. У Рівному пройшов «Марш миру». Акція «Подаруйте військовим свято» стартувала у Рівному.

До морозів та снігу рівненські комунальники готові. Рівнянин збирає підписи, щоб встановили світлофор поруч із нічним клубом «Магнат». До Рівного з’їхалися рятувальники з усієї України. Голова Рівненської обласної ради зустрівся із журналістами. У Рівному презентували книгу про історію ядерного роззброєння України.

У Рівному на перше пленарне засідання Рівнеради зібрались новообрані депутати. У МЕГУ вшанували пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Дев’ять красунь Рівненського професійного ліцею зійшлися у бою за звання «Міс перлина». Головний редактор газети «День» зустрілася зі студентами Острозької академії. Справа із світлофором на вулиці Степана Бандери зрушилася з місця.

Схожі статті