+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 22.12.-28.12.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Сім’я загиблого героя «Небесної  Сотні» Валерія Опанасюка отримала квартиру. У Рівному продовжують розширювати мережу дошкільних навчальних закладів. У Рівному і досі Святий Миколай роздає подарунки для малечі. Якої погоди слід чекати рівнянам на Новий рік? Заблукалих пеліканів прихистили у рівненському зоопарку.

У Рівному цьогоріч виявлено понад 80 хворих на туберкульоз. На Рівненщині продовжують переоснащувати  морські контейнери у домівки для військових АТО. У Рівному  до найменших вихованців дитсадка «Пролісок» завітав Дід Мороз.

Підписана угода між корейцями і міським головою дозволить суттєво оновити автопарк Рівного. У Рівному відзначили переможців Міжнародного фестивалю з малювання, який проходив у Польщі. Школярі Рівного зробили янголів миру для військових АТО. У Рівному відкрили барельєф В’ячеславу Чорноволу.

За лічені дні до Нового року Рівне і досі залишається без бюджету на 2015. 40-річчя відзначив рівненський тролейбус. Магістри Міжнародного економіко-гуманітарного університету вдягнули мантію випускника. У Рівному зберігається повстанський «Кобзар», якому 100 років.

В обласному центрі мешкає 267 містян, яким понад 90 років та 5 рівнян, які прожили століття. Безкоштовна квартира від держави для рівнян: мрія чи реальність? У Рівному і надалі  прийматимуть вимушених переселенців зі Сходу.

Схожі статті