+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 22.09.-28.09.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині у зону АТО збирають 26 артилерійську бригаду. Проблему зупинки Рівненського сміттєпереробного заводу обговорили в Одесі. Через сходи «Рівненського громадського контролю»  подав до суду на міськвиконком. Рівненські театрали покажуть благодійну виставу на підтримку військових. Рівнянам показали виставку світлин із життя міста минулоріч.

Рівняни вчора так і не зустріли військових, яких звільнили із полону бойовиків. На Рівненському льонокомбінаті працюють переселенці зі Сходу. У Рівному мешканці будинку Романа Шухевича, 6 проти свого голови ОСББ та хочуть знову до ЖКП. Польські колеги МЕГУ вручили  першокурсникам студентські квитки європейського зразка. Рівненські театрали покорили своїми виставами відразу два міжнародні фестивалі.

Міський голова Рівного разом із дітьми-переселенцями плили вінок єдності. Голова Рівненської ОДА розповів про наслідки смерчу, телефонних терористів та допомогу військовослужбовцям. Тепловізор  для військових  батальйону «Горинь»  передали нотаріуси Рівненщини. Свій третій технотриллер Макс Кідрук презентував у Рівному.  Міський центр зайнятості влаштував для школярів Рівного «Ярмарок професій».

На сесії Рівнеради депутати вирішували житлові питання містян. Голова Рівненської ОДА нагадав краянам про економію газу.  Влада Рівного планує виділити  близько 600 земельних ділянок для учасників АТО. На Рівненщині  триває  модернізація  онлайн-іміджу регіону  за участю Google. Актор Рівненського драмтеатру зіграє у кіно. Новий роман Миколи Кривого «Табу на жінок» презентували у Рівному. 

Сесія Рівненської облради сьогодні стала майданчиком для з’ясування стосунків. Громадське формування «СОМ» допомагатиме міліції охороняти порядок у Рівному.  У Рівному зустріли бійця «Горині», який місяць пробув у полоні бойовиків. Благодійний фонд «Відвага», що на Кавказькій, 15 просить у міського голови Рівного продовжити оренду приміщення. На Рівненщині в Гурбах на новій церкві  встановили 80-кілограмовий хрест. За наукові досягнення школярі та вчителі  отримали грошові премії від голови Рівненської ОДА.

Схожі статті