+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 22.06.-28.06.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

В пошуках роботи на обліку у Рівненському міському центру зайнятості перебуває 51 військовослужбовець. У Рівному шукають винних у забрудненні води технічного каналу, що на Басовому Куті. Чи добудують у Рівному «Ріверсайд»? У Рівному вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні.

Жителі Пересопницької та Полуботка звернулися до депутатів Рівнеради, щоб ті продовжили мораторій на будівництво у їхньому дворі. Начальник ДАБІ Рівненщини розповів як узаконити самобуди. На сесії Рівнеради розглянули ряд земельний питань та затвердили схему санітарної очистки міста. Дмитро Якимець запропонував депутатам Рівнеради спрямувати надлишок грошей на допомогу бюджетникам.

Центр Рівного знову перекрили: відтепер заборонено їздити Соборною із 7 до 22 години. Мешканці двох гуртожитків на Фабричній, 16 та 20 на сесії Рівнеради просили дорогу. На Рівненщині стартували Дні німецького проекту.  Голова «Рівненського громадського контролю» поспілкувався із журналістами.

Тролейбус оздоблений правилами  безпеки їздить вулицями Рівного. Рівне отримало від Ради Європи диплом за промоцію європейської ідеї. Голова «Рівненського громадського контролю»  розповів, яким має бути Рівне. У МЕГУ пройшов конкурс майстерності серед педагогів.

У Рівному відбувся мітинг  «Соціальної справедливості». Підприємці Рівного вимагають скасувати запровадження касових апаратів для платників єдиного податку. Нардеп Ірина Суслова зустрілася з рівнянами, аби розповісти п ро роботу політичної партії «ВОЛЯ».

Схожі статті