+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 21.09.-27.09.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівненські школярі вчилися надавати домедичну допомогу. Підтримати незаконно заарештованих патріотів вирішили націоналісти Рівного. У Рівному студенти МЕГУ влаштували флешмоб, аби підтримати ідеї миру та єдності в нашій державі. Вісім громадських організацій Рівненщини змагалися за двісті тисяч гривень.

У Рівному громадська ініціатива «Підвези іншого» розширює свої можливості. У міському будинку культури Рівного виставка оригінальних робіт «Тобі Україно». У Рівному відновлюють спортивні майданчики. У рівненському випробувальному центрі перевіряють будматеріали на якість.

Рівняни друковані передвиборчі агітки перетворюють на гроші для АТО. У Рівному придбали два тролейбуси та планують відкрити новий маршрут. У Рівному встановили  пам’ятник невиконаним обіцянкам міського голови. 25 тисяч рівнян користуються житловою субсидією. Вуличне волонтерство у Рівному: допомога нужденним чи шахрайство? Депутат Рівнеради Олександр Лащук вислови свою думку щодо пожежі на очисних спорудах водоканалу.

На Рівненщині на строкову службу планують призвати близько чотирьохсот молодиків. У Рівному продовжують  облаштовувати притулок для собак. У рівненських садочках організовують ярмарки, щоб допомогти  дошкільнятам на Сході. Громадянська мережа «ОПОРА» оприлюднила перші висновки передвиборчої кампанії на Рівненщині. У Рівному відкрили для водіїв міст на Степана Бандери, проте скоро перекриють Соборну. Лідер «Громадського контролю» балотуватиметься на міського голову Рівного.

У Рівному учні 27 школи отримали сучасний басейн. У Рівному пройшов форум для вчителів. Лідер «Рівненського громадського контролю» Дмитро Якимець йде на місцеві вибори. У Рівному набирає обертів громадський рух «Рівне проти Хомка». Міський голова Рівного вважає акцію «Автомайдану»  спланованою до  місцевих виборів. У Рівному працює Консультативна місія Євросоюзу.

Схожі статті