+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 20.04.-26.04.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

У Рівному на аукціоні можна купити очільника міста та голову обласної ради. На Рівненщину завітав президент Федерації футболу України. Чи святкувати у місті 9 Травня – вирішать самі рівняни. У Рівному нагородили переможців конкурсу «Привітай солдата із Великоднем». Рівненський льонокомбінат вкотре уславився на всю Україну результатами своєї праці.

ОК «Захід»: Вперше за тривалий час терористи обстріляли  охорону Луганської ТЕС. Чорнобильці Рівненщини нагадали про себе обласній та міській владі. На Рівненщині ЗНО писатиме понад 11 тисяч учасників. Відомі рівнянини танцями зароблятимуть гроші для військових. До півфіналу серії плей-офф МФК «Кардинал-Рівне» не потрапив.

За минулу добу у зоні АТО позиції військових ОК «Захід»  двічі обстріляли. У Рівному стартує ювілейний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє». У Рівному новобудови надають перевагу ОСББ, аніж ЖЕКам. У МЕГУ студенти змагалися з викладачами  під час брейн-рингу.

На Рівненському полігоні помер військовий з Волині. Рівняни на громадських слуханнях вирішували  долю розважальних закладів у приміщенні колишньої в’язниці.  У Рівному люди, які перенесли операції на серці, озеленили місто. Рівненські рятувальники провели акцію «Вектор безпеки» у рамках всеукраїнської олімпіади з БЖД. В МЕГУ відбулася всеукраїнська конференція присвячена  Уласу Самчуку.

Позиції військових ОК «Захід»  4 рази обстріляли із стрілецької зброї та зенітної установки. Всеукраїнська олімпіада «Юних знавців Біблії» пройшла в Острозькій академії. У Рівному голови ОСББ пройшли курси підвищення кваліфікації та отримали відповідні сертифікати. У Рівному обговорили проблеми працевлаштування випускників вишів. «Льонокомбінат» подарував спортивні костюми Рівненському військовому госпіталю.

Схожі статті