+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 19.10.-25.10.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Товариства Червоного Хреста вдалося зібрати допомогу для вимушених переселенців, що нині проживають у Рівному. До 100-річного ювілею археолога Ігоря Свєшнікова у Рівненському краєзнавчому музеї зібралися наковці із різних областей України. У рівненському зоопарку у поні народилося трійко малюків. Школярі Рівного принесли харчі для безпритульних собак.

На Рівненщину завезли близько 160 тисяч доз вакцини від поліомієліту. У Рівному відкриють новий ЦНАП. Співак Олег Винник відвідав  Рівне зі своєю концертною програмою.

ОК «Захід»: За минулу добу на Сході зі сторони терористів не пролунав жодний постріл. У Рівному змагалися люди з обмеженими фізичними можливостями. У підземній галереї Острозької академії відкрили виставка українського побуту початку ХХ століття. У Рівному кандидата в депутати облили невідомою речовиною.

У Рівному «Опора» розповіла, що передвиборчі перегони проходять із численними порушеннями. Острозька академія відсвяткувала свій день народження. До 90-річчя Степана Дем’янчука у МЕГУ відбулась Міжнародна науково-практична конференція. У Рівному відкрили новий садочок та початкову школу  на базі НВК №14.

Схожі статті