+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 19.01-25.01.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівняни вийшли на Марш миру. Транспортна комісія Рівного розглянула питання щодо пільгового перевезення школярів та студентів у тролейбусах. На Водохреще рівняни пірнали в освячену воду.

Поранений рівненський «кіборг» почав приходити до тями. Самооборона Рівненщини на фронт відправить два позашляховики. До Рівного із збірками творів своєї матері Катерини Мандрик-Куйбіди завітав її син та відомий політичний діяч Василь Куйбіда. Історики, краєзнавці та силовики Рівненщини говорили про Соборність України.

Рівненщина отримала бюджет на 2015 рік. У Рівному пікетували міськвідділ міліції. КАТП-1728 звинуватили у марнотратстві. Понад мільярд гривень склав бюджет Рівного на 2015 рік.

На Рівненщині розпочалася четверта хвиля мобілізації. Міські обранці затвердили головний кошторис Рівного. У День Соборності України рівненські школярі утворили живий ланцюг єднання. На благоустрій дворів Рівного виділять понад 60 мільйонів гривень.

На Рівненщині посилюють контроль за безпекою громадян через загрозу тероризму. «Каплан» з «Донбасу» розповів про ситуацію на сході України. Діагностичний центр від депутатів облради отримає гроші для покриття витрат на енергоносії. Прокурор Рівного відповів на незручні запитання міських депутатів.

Схожі статті