+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 18.05.-24.05.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Святкування дня Європи у Рівному розпочали з підписання меморандумів про співпрацю з Князівством Монако та Польщею. Колишній начальник ДАІ Рівненщини у суді доводить, що його незаконно звільнили. 38 захисних сіток  передали  рівненські школярі для військових на полігон. Громадський рух «Народний Контроль»  провів у Рівному акцію «Обираючи Європу». У Рівному відзначили юних розумників.

ОК «Захід»: Терористи 4 рази обстрілювали позиці наших військових та 5 разів запускали в небо безпілотники. На Рівненщині триває призовна кампанія на військову строкову службу «Весна-2015». На Рівненщині лише один учасник ЗНО з української мови та літератури здав тест на 200 балів. У Рівному представили проекти, які незабаром будуть втіленні в життя молодіжними організаціями.

До Рівного завітали представники Міносвіти, щоб подивитися як реалізовується проект «Інтелект України». Зі стрільби розпочався навчальний день для рівненських школярів. Розбірки по-костопільськи: не вщухають суперечки між місцевими волонтерами та представниками охоронної фірми.

Внаслідок обстрілу бойовиками поранено трьох військових ОК «Захід». Двадцять сім посадовців різних рівнів майже з усієї України приїхали у Рівне. У Рівне на пікет обласного апеляційного та міського судів приїхав Дмитро Павлюченко. Рівне долучилося до святкування Дня вишиванки.

Місцева влада отримає інструмент боротьби зі скандальними будівництвами. У Рівному в ОСББ «Князь» навчились заощаджувати на теплі. У МЕГУ розквітла «Студентська весна». Флешмоб «Гімн єднає Україну» провели у Рівненському медичному коледжі. Рівняни побачать своє рідне місто у минулих століттях.

Схожі статті