+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 17.11.-23.11.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Рятувальники Рівненщини зібрали та відправили теплі речі людям, які проживають в районах проведення АТО. Міський голова Рівного нагородив найкращих студентів. Працівники Рівненського льонокомбінату  прийшли під стіни суду, щоб підтримати своє підприємство. Студенти рівненського медколеджу  у своє свято допомагали вихованцям Клеванської школи-інтернату.

Активісти краю озвучили вимоги до кандидатів на посаду голови Рівненської ОДА. У Рівному міською програмою утеплення будинків зацікавилися шахраї. Рівнянка за сортування сміття виграла поїздку в Європу. На Рівненщині раніше терміну народжується понад тисяча діток в рік. У Рівному мешканці будинку Соборна, 32 мають автономне опалення, а платіжки приходять за централізоване.

У Рівному невідомі спалили десять цуценят. Для учасників АТО знайшли землю у Рівному. У Рівному громадські активісти розмірковували як викорінити корупцію в Україні. Школярі Рівного вивчатимуть генетику та селекцію  у новенькій лабораторії.

З нового року  рівняни зможуть подати документи на біометричний паспорт. За рік в Рівненській області фіксують майже 900 інфарктів. 16 водіїв тролейбусів, за рахунок ваучерів на навчання від Рівненського центру зайнятості, підвищили свій фах. МЕГУ влаштував зустріч зі школярами навчальних закладів Рівного.

Революція Гідності у Рівному : як усе було. У  Рівному відзначили першу річницю Революції Гідності.

Схожі статті