+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 17.08.-23.08.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Увести заборону на продаж алкоголю для військових просять волонтери Рівненщини. ОК «Захід»: Ситуація на Сході залишається напруженною. Аграрії Рівненщини розповіли про врожай. Рівнянам варто стерегтися ос, шершнів та бджіл.

У Рівному міська влада готує навчальні заклади до прийому дітей. Рівненським журналістам розповіли як  зловживає  владою очільник Костополя. У Рівному перекриють міст через Устю на вулиці Степана Бандери. Земельні ділянки поблизу Басового Кута воїнам АТО ніхто не пропонував. Рівненські податківці розповіли про свою роботу.

ОК «Захід»: Бойовики 11 разів обстріляли наших віськових. Які вулиці у Рівному асфальтуватимуть? На Рівненському  полігоні проходять військову підготовку мобілізовані. Радник Міністра юстиції на Рівненщині проведе прийом громадян. На Спаса у рівненський госпіталь до бійців завітали фермери з гостинцями. На Рівненщині працевлаштували більше півсотні демобілізованих.

ОК «Захід»: Бойовики продовжують обстрілювати наших військових. Рівняни матимуть гарячу воду. Учні Рівненщини у школах навчатимуться 12 років. На сенсії Рівнеради депутати вирішили чимало важливих питать, що турбували містян.

ОК «Захід»: У секторі «А» зафіксували лише дин обстріл. Відсьогодні міст через Устю на вулиці Степана Бандери закриють на капітальний ремонт. Працівники міграційної служби влаштували благодійну акцію, аби зібрати кошти для рівненського пораненого бійця. Рівне поринає в атмосферу свята. У Рівному влаштували виставку світлин, присвячену історії спідвейної команди «Сигнал». Освітяни не можуть привести у готовність деякі навчальні заклади Рівного. Друге життя рівненських парків.

Схожі статті