+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 16.11.-22.11.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

У Рівному відзначили «Свято малюка» в рамках Міжнародного дня недоношених дітей. Іноземний партнер НУВГП отримав від вишу почесне звання «Професор». У Рівному ЖБК «Маяк» платить в рази дешевше за опалення. Міський голова Рівного привітав студентів із їхнім святом. Володимир Хомко і Олексій Муляренко дали спільну прес-конференцію.

Головою Рівненської обласної ради став Володимир Ковальчук від Радикальної партії. Вірян лякають зміни у Трудовому кодексі щодо заборони дискримінації сексуальних меншин. Що у Рівному робили громадяни Шрі-Ланки та Індії? У МЕГУ відсвяткували День студента.

Середній вік новообраних депутатів Рівненської обласної ради  - 45 років. Рівненській обласній філармонії  виповнюється 75 років. Учасників АТО з Рівненщини запрошують до санаторіїв на реабілітацію. У своє професійне свято працівники Рівненського обласного центру з гідрометеорології розповіли про свою роботу.

У Рівному представники «Опори»  обговорили проблеми створення ОСББ та шляхи їх вирішення. Об’єднані громади Рівненщини набувають юридичного статусу. На Рівненщині журналістам розповіли,  як підготуватися до процесу роздержавлення комунальних друкованих ЗМІ. У Рівному презентували історичний фільм про УПА режисера з Луганська.  Рівняни планують судитися із російським банком.

Схожі статті