+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 16.03.-22.03.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Відомий письменник Василь Шкляр завітав на Рівненщину. МЕГУ провів для рівненських школярів пробне ЗНО. До Рівного з’їхались юні екологи з усієї України.

У Рівному відкриють Соборну для всіх водіїв. Рятувальники Рівненщини вирушають на Схід, щоб змінити своїх колег. В Острозькій академії говорили про інформаційні війни. В РДГУ не можуть обрати голову профспілки. У стінах МЕГУ провели відкрите засідання комісії з питань реалізації державної молодіжної політики.

У Рівному помер військовий від гострої легеневої недостатності. Військові за захоплений в бою російський танк отримали матеріальну винагороду. У Рівному рятувальники з представниками товариства рибалок та мисливців готують смаколики для військових. Земельна ділянка на вулиці 16 Липня у Рівному знову у центрі уваги. У Рівному презентували Національний кадровий резерв. У Рівному науковці презентували посібник «Маркетинговий менеджмент».

Понад тисячу військовозобов’язаних вдалося мобілізувати на Рівненщині. Рівненські правоохоронці змінили своїх колег на Сході. Ситуація на Сході в зоні відповідальності  ОК «Північ» залишається напруженою. На Рівненщині 21 березня стартує пробне ЗНО. У Рівному привітали Ліну Костенко з 85-річчям. Рівненський льонокомбінат хоче відновити захисні споруди.

ОК «Північ»: Терористи обстріляли військових з «Граду». Рівненські вкладники пікетували «Дельта Банк». Рівняни спостерігали за сонячним затемненням. У Рівному журналісти краю разом з представниками НСЖУ обговорили  питання медіа-реформування в Україні. У МЕГУ презентували книгу для майбутніх журналістів.

Схожі статті