+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 16.02.-22.02.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

На Сході загинув житель Рівненщини. З вівторка у школах Рівного карантин. За добу військові ОК «Північ» під вогонь потрапили 12 разів. Ще одна рівнянка відзначила свій 100-річний ювілей. Рівненщина має нового виконуючого обов’язки начальника  управління юстиції.

На Рівненщині жінок-переселенок навчали складати сімейний бюджет. Рятувальники мають перевірити усі захисні споруди на Рівненщині. Вогонь «Градів» накрив рівненський полігон.

На Рівненщині активісти перекривали трасу «Київ-Чоп», щоб допомогти тим, хто воює під Дебальцевим. На Рівненщині солдат із Львівщини помер від білої гарячки. Двічі незаконні бандитські угрупування накрили вогнем позиції ОК «Північ». Депутати Рівнеради проти реалізації в обласному центрі товарів з РФ або російського походження. На Рівненщину переїхало 3525 переселенців.

Військові ОК «Північ» за добу  у зоні АТО зафіксували три ворожих безпілотники. До Дня Героїв Небесної Сотні у Рівному відкрилася фотовиставка. Рівняни знайшли спосіб як платити за тепло вдвічі менше. У Рівному оголошено конкурс на кращий екобудинок. Міжнародний конкурс репортерської фотографії « Life Press Foto» організовують на Рівненщині.

Карантин у школах Рівного продовжено до 27 лютого. На Рівненщині пройшов успішно перший етап мобілізації. На місце директора «Рівнекниги» аж сім претендентів, а на місце головного лікаря діагностичного центру – два. У Рівному відкрили пам’ятну дошку Олександру Храпаченку. В Острозькій академії свій перший у житті концерт 10-річний музикант зробив  благодійним.

Схожі статті