+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 15.12.-21.12.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Більше 70 тисяч гривень зібрали рівняни для важкопоранених бійців АТО на ярмарку. У Рівному мешканці вулиці Єсеніна дочекалися центральної каналізації. На Рівненщині у селі Більська Воля протестували проти повернення на посаду попереднього директора школи. На Рівненщині обговорили шляхи подолання малюкової смертності. Рівняни отримують одну квитанцію за сплату послуг із водопостачання та вивезення сміття.

В обласному центрі відбувся конкурс серед перевізників Рівненщини. У Рівному розроблять схему велодоріжок. Уродженець Монголії отримав у Рівному довідку про громадянство України. У Рівному презентували янгола миру.

У Рівному відмовляються ремонтувати дороги. Чи комфортно  на вулицях Рівненщини людям з обмеженими можливостями? Хмельницькі ринкарі блокували Рівненський апеляційний господарський суд. Педагоги  Рівного та міська влада  обговорили концепцію розвитку освіти. Школи Рівного отримали тренажери.

На сесії Рівнеради  виникла дискусія навколо питання запровадження єдиного електронного квитка. На сесії облради депутати вирішували низку нагальних питань Рівненщини. Юрій Андрухович презентував рівнянам свою нову книгу «Тут похований Фантомас». На сесію Рівнеради прийшли представники УНСО та «Айдару», щоб заступитися за побратима.

Міський голова Рівного став помічником Святого Миколая та завітав до особливих діток. Рівненський діагностичний центр і досі без керівника. На Рівненщині підполковник міліції змінила пагони на обійми прийомних дітей. Довгожителька з Рівненщини відстояла свою пенсію у  Європейському суді. У Рівному з’явиться новий тролейбусний маршрут.

Схожі статті