+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 15.09.-21.09.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Гемофіліки ще з травня чекають на ліки. Громадські організації  Рівного вимагають від  депутатів не продовжувати контракт  з головним лікарем обласної дитячої лікарні  Георгієм Думановським. Хто йде від Рівненщини в нардепи? У Рівному відкрили школу карате «Годзю-Рю». До Рівного завітав засновник видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА».

У Рівному зустріли трьох бійців АТО, яких вдалося визволити із полону. У рівненських дворах з’явилися контейнери для пластика, паперу, скла та металу. У День захисту озонового шару рівняни садили дерева у центральному парку. Рівненський льонокомбінат у новому світлі. Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» визначилось із своїми кандидатами до парламенту.

У Рівному родина погрожує самоспаленням, у разі примусового виселення із будинку. На Рівненщині розробляють план реалізації стратегічного розвитку регіону. У рівненському госпіталі для бійців проводять сеанси звукотерапії. 

Працівники Рівненської дирекції  «Укрпошти»  влаштували страйк. Цьогоріч в МЕГУ на традиційних змаганнях з естафетного бігу серед областей західного регіону спортсмени вперше пробігли дистанцію на приз пам’яті засновника університету Степана Дем’янчука. Земельну чергу для рівнян так і не упорядкували.

У Рівному планують розробити програму психологічної підтримки бійців АТО. У Рівному  громадські активісти на небезпечних переходах допомагали маленьким школярам перейти дорогу. Представники «Кредитного майдану» краю  пікетували один з банків у Рівному. Науково-практичну конференцію присвячену опорно-руховому апарату  організували рівненські лікарі. На Рівненському льонокомбінаті шитимуть форму з камуфляжним малюнком та термобілизну для бійців АТО.

Схожі статті