+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 15.06.-21.06.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Працівники Рівненського обласного БТІ  не хочуть працювати під керівництвом нового начальника. Чи варто купатися рівнянам на Басовому Куті? Тунель кохання на Рівненщині погризли бобри. На Рівненщині фракція «Батьківщина» занепокоєна підняттям тарифів для населення. Рівненське вокально-інструментальне тріо «Срібна терція» відзначило свій ювілей. Працівники Рівненського льонокомбінату долучилися до відзначення річниці битви під Берестечком.

Бійці АТО зафіксували  4 прольоти безпілотників. На Рівненському полігоні продовжують боротися з порушниками дисципліни. Дмитро Якимець закликав місцеву владу об’єднатися у вирішенні проблеми зупинки «РівнеАзоту». У Рівнераді засідала комісія з питань науки, освіти та культури.

Рівне попрощалося із старшим офіцером ОК «Захід». Громадський рух «Народний контроль»  трансформується в політичну партію. Учасники «Дорожньої карти реформ Рівного» зібралися, аби обговорити пропозиції щодо покращення життя містян. Напрацювання активістів «Дорожньої карти реформ Рівного» стануть основою нового стратегічного плану розвитку міста. Депутат Рівнеради  Олександр Лащук занепокоєний ситуацією із «РівнеАзотом».

В секторі відповідальності ОК «Захід» бойовики 15 разів порушували режим тиші. Діти військових ОК «Захід» відпочивають в Одесі. На Рівненщину із робочим візитом завітав Міністр соціальної політики України Павло Розенко. На сесії Рівнеради вирішували питання, що робити з «Азотом». У центрі Рівного є вільний інтернет. Дмитро Якимець закликав місцевих депутатів забути про вибори та продовжити працювати для громади.

Рівненщина стала першою в Західній Україні областю, де затвердили перспективний план об’єднання громад. Рівняни визначилися, що робити  із Соборною та танком на Пивзаводі. Працівники РЗВА їздили до Києва.

Схожі статті