+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 14.09.-20.09.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

25 мільйонів доларів для Рівненщини виділить Світовий банк на покращення якості медицини. Голова Рівненської ОДА провів позачергове засідання Ради оборони області. Пропозицію щодо перевірки податковою «Рівнетеплоенерго» депутати облради не підтримали. У Рівному борються із злочинністю. Пропозицію щодо перевірки податковою «Рівнетеплоенерго» депутати облради не підтримали. Кузнецовськ відзначив свій день народження. На телеканалі «Сфера-ТВ» стартував новий проект для талановитої молоді «Червона доріжка». Партія «Укроп» провела з'їзд і висунула кандидатів на місцеві вибори.

Міська влада Рівного спільно з Асоціацією міст організували семінар для громадського активу, які хочуть створити ОСББ. Рівненський сміттєпереробний завод запрацював.  У Рівному продовжують утеплювати будинки завдяки муніципальній програмі. Рівнянам розповіли про акцію «Підвези іншого». Кузнецовськ та польське місто Волув стали містами-побратимами. Лідери «Батьківщини» зустрілися в столиці.

На Рівненщині відбір у нову поліцію стартує із 6 жовтня. Рівняни вчитимуться ефективно заощаджувати на платіжках за використання енергоресурсів. У Рівному дітки з обмеженими можливостями та з незахищених соціальних категорій презентували унікальні виробів із бісеру. Мистецтво народних майстрів села Бабин презентували в краєзнавчому музеї. Микола Кучерук зі своєю командою навідалися у Фіскальну службу з проханням, щоб ті перевірили «Рівнетеплоенерго». «Народний контроль» на Рівненщині зробив неочікувану заяву. «Громадський контроль» братиме участь у місцевих виборах.

Активісти зі стендами з інформацією про гучні скандали за участю міської влади прийшли на сесію Рівнеради. Рівненську короткометражку визнали на міжнародному рівні. На сесії Рівнеради  розглянули найбільш гострі питання, які стосувалися земельних ділянок та незаконного будівництва. Зробити місто новим  прагне лідер «Рівненського громадського контролю» Дмитро Якимець. У Рівному збирають підписи за відставку Прем`єр-міністра України Арсенія Яценюка. Рівняни вшанували пам'ять Георгія Гонгадзе та всіх журналістів, які загинули за свободу  слова. За сприяння «Громадського контролю» заборонили будівництво на Князя Острозького, 14 та 16.

Міська влада Рівного робить усе необхідне, аби у дітей був належний догляд та рівень освіти. У Рівному пройшли традиційні змагання із естафетного бігу імені В. Завадського, які організовує МЕГУ. У Рівному на Андрія Мельника, 12 створюють  нове ОСББ. Рівняни вирішують комунальні проблеми через  інтернет-платформу «Комунальний онлайн-диспетчер». У Рівненській РДА розповідали як утеплити будинок.

Схожі статті