+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 12.10.-18.10.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

З різким похолоданням у Рівному збільшилася кількість хворих на ГРВІ. У Рівному розповіли хто має право голосувати. Дев'ять команд вийшли на старт 13 чемпіонату аматорської баскетбольної ліги Рівненщини. У Рівному «Золота підкова» знову у центрі уваги.

Про потреби невиліковно хворих говорили у Рівному. На Рівненському міськвиконкомі обговорили питання стану злочинності у місті, вакцинації та початок опалювального сезону. Рівне у десятці українських міст, які мають шанс отримати міжнародне фінансування на поводження зі сміттям. Рівненський «Верес» здобув перемогу над херсонським «Кристалом». У Рівному для студентів РДГУ влаштували «Козацькі забави».

У Рівному відкрили дошку пам’яті героям Небесної Сотні та героям загиблим в АТО. У Рівному презентували документальний фільм про АТО. Рівненських перевізників таки змусять обладнати маршрутки приладами GPS-навігації. У Рівному продовжують зносити незаконно встановлені гаражі. У Рівному для учасника АТО безкоштовно  виготовили біометричний паспорт.

В Рівному вже поклали асфальтне покриття в районі «золотіївських мостів». За соціологічними дослідженнями лідирує у «перегонах» на посаду міського голови Володимир Хомко. Польські медики відвідали центральну міську лікарню Рівного. У Рівному проаналізували передвиборчу боротьбу за крісло міського голови. Ніна Матвієнко завітала до Рівного, аби привітати містян із престольним святом.

На Рівненщині учасники АТО можуть отримати професію безкоштовно. Звернення міського голови до рівнян. Керівники вишів зібрались у Рівненському медколеджі на засідання Регіональної ради директорів ВПНЗ. Більшість рівнян підтримують чинного міського голову. Рівненські мами організували збір необхідних речей для дітей Сходу. У Рівненському зоопарку нові тварини.

Схожі статті