+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 11.05.-17.05.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

В ОК «Захід» розповіли як пройшла доба у зоні АТО. У Рівному пікет поблизу районного суду влаштували місцеві журналісти та активісти. Понад 800 земельних ділянок виділять для учасників АТО у Рівному. У Рівному відзначили 70 річницю перемоги у Великій Вітчизняній війні. На Рівненщині ветерани футболу зіграли заради ветеранів Другої світової війни. Рівняни привітали поляків з Днем Конституції.

ОК «Захід»: Терористи двічі обстрілювали українських військових більше трьох годин. У Рівному зросла кількість злочинів. Бурштинові портрети Героїв Небесної Сотні презентували у Рівному. Школярі Рівного демонстрували свої знання у військовій справі. У Рівному відбувся конкурс художньої самодіяльності для людей з вадами зору.

Повернути гуртожиток на Відінській, 10 міський голова Рівного хоче за допомогою Генпрокуратури. Під Рівненським апеляційним господарським судом житомиряни влаштували акцію протесту. У Рівному  з’явиться декілька зон з вільним WI-FI. Оновили інфекційне відділення міської дитячої лікарні Рівного. «Дорожня карта реформ Рівного» з’явилася у місті.

Вкладники «Ріверсайду» сподіваються на допомогу депутатів Рівнеради. Чи можливе об’єднання  Рівного з сусідніми населеними пунктами? Острозька академія відкрила свої двері для юних знавців Біблії. У Рівному громадські активісти висадили верби.

Схожі статті