+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 10.11.-16.11.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Боєць із зони АТО розповів школярам Рівного про будні вояків. Голова Рівненської ОДА розповів про міжконфесійні конфлікти, допомогу військовим та приватизацію держоб’єктів. Спеціалісти комісії транспорту і зв’язку  Рівнеради оглянули стан близько 60 маршруток. На Рівненщині поблизу костелу Святого Антонія перепоховали останки, які знайшли у святині.

«Опора» оприлюднила індекс публічності Рівненської міської ради. Рівне недорахувалося  9 мільйонів гривень. У Рівному рятувальники вчилися долати свої страхи на смузі психологічної підготовки. Активісти давали поради рівнянам як утеплити будинок. Тривають суперечки на Зірненському спиртзаводі.

У Рівному зросла кількість безплідних пар. Працівники підприємства «Морган Феніче» пікетували у Рівному податкову. 85 жителів Рівненщини отримуватимуть пенсії за особливі заслуги. Рятувальники Рівненщини та представники різних служб розповіли про вирішення соціально-побутових питань громадян зі Сходу.

Очільник Рівненщини та ще 7 голів РДА написали заяви на звільнення. Рівненські лікарі вже можуть використовувати вакцину БЦЖ, яка була на карантині. Студентські квитки європейського зразка отримали першокурсники МЕГУ.  Свій ювілей волинський гурт «Фіолет» відсвяткував з рівнянами. Рівненські театрали покажуть французьку комедію про кохання.

На Рівненщині курсанти з Харкова стріляли із зенітно-ракетних комплексів. До Дня студента в  МЕГУ пройшов благодійний концерт за участі першокурсників. Сестри Тельнюк з концертом відвідали Острозьку академію.

Схожі статті