+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 10.08.-16.08.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині у невеликому монастирі замироточили відразу шість ікон. Тридцять п’ять рівненських тролейбусів оснастять GPS-навігацією до кінця року. Лікарі радять рівнянам бути обережними з продуктами харчування під час літньої спеки. На Рівненщині село садове відсвяткувало свій день народження футболом. Рівненський футбольний клуб «Верес» переміг «Нікополь». Спека протримається до середини серпня.

На Рівненщині 17 серпня закінчується шоста хвиля мобілізації. У Рівному на майдані Незалежності працює шкільний ярмарок. Триває реконструкція рівненського парку Шевченка. У Квасилові невідомі намагались викрасти водопровідну трубу. Землевпорядники Рівненщини підсумували свою роботу. У Рівному розроблять схему організації дорожнього руху.

ОК «Захід»: Бойовики продовжують обстрілювати позицій українських військових. Рівень щеплень маленьких рівнян від інфекційних хвороб знизився. На Рівненщині військова прокуратура відкрила 2 кримінальні провадження на сільських голів. Рівне відвідав бізнес-тренер із США. Де у Рівному оселяться безхатченки? Рятувальники Рівненщини провели для дітей учасників АТО акцію «Безпечне дитинство». У Рівному пройшов форум сприяння митній справі.

ОК «Захід»: Терористи 9 разів обстріляли наших військових у секторі «А». Рівненщина займає перше місце серед 8 областей з виявлення злочинів, пов’язаних із наркотиками. З початку тижня до лікарні з отруєннями та кишковими інфекціями потрапило 18 рівнян. На Рівненщині мобілізованих шукають не лише військкомати, а й міліція. Дітей у дитсадки Рівного більше не приймають. Як рятують від спеки тварин у рівненському зоопарку?

Рівняни ходили до церкви, що освятити квіти і мед та помолитися за мир в Україні. У Рівному із 17 серпня ретельно перевірятимуть садочки. Бюджет Рівного за перше півріччя перевиконано. Рівненський зоопарк розбудовують. Порушуючи Мінські домовленості бойовики продовжують обстрілювати українських військових. Рівнянин встановив рекорд України та здобув ліцензію на участь в Олімпійських іграх 2016 року.

Схожі статті