+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 09.03.-15.03.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщину у результаті демобілізації повернуться 174 бійці. У Рівному безхатченків із Кавказької,  хочуть переселити на вулицю Ніла Хасевича, але місцеві проти. Привітати захисників із Великоднем пропонує містянам депутат Рівнеради Святослав Євтушенко. Відроджувати  команду «Верес» взялися представники Рівненської обласної федерації футболу. На Рівненщині триває відкритий турнір з футболу Меморіалу Володимира Шморгуна.

Рівняни зустріли  зі Сходу 55 бійців батальйону «Горинь», які повернулися додому. На засіданні Рівненського міськвиконкому начальники  управлінь розповіли про свою роботу  у  2014.  Через спалювання сухої трави на Рівненщині зросла кількість пожеж. Унікальний празький «Кобзар»  перевидали у Рівному. У Рівному відбувся  танцювальний турнір  «Алея слави-2015». До Рівного завітав  експерт та практик екологічного будівництва Андрій Бобровицький.

Рівняни самі можуть обирати чи грітися їм до кінця опалювального сезону. Чи житимуть безхатченки на Хасевича, 21 вирішуватимуть на громадських слуханнях у Рівному. На Рівненський полігон прибули 600 мобілізованих для проходження навчання за некваліфікованими військовими спеціальностями. Нардепи приїхали у Рівне, щоб вирішити чи зможуть видобувати бурштинокопачі  каміння законно. Рятувальники Рівненщини продовжують перевірку сховищ та протирадіаційних укриттів. Комунальникам Рівного вручили ключі від новенького сміттєвоза.

На Рівненщині розпочалася операція «Мігрант». Коли відремонтують у Рівному перехрестя поблизу «Чайки», - міська влада сказати не може. ОК «Північ»: Режим припинення вогню бойовики використовують для проведення  навчань. На Рівненщині правники з усієї України змагатимуться за звання кращих фахівців. На Рівненщині на зламаній яблуні з’явився образ Богородиці.

Схожі статті