+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 09.02.-15.02.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

За минулу добу позиції військ ОК «Північ» потрапили під вогонь 29 разів. У зоні АТО загинув військовий із Рівненщини. Вулиці Рівного посилено патрулюють працівники міліції спільно із членами громадських формувань. Рівненські медики підвищують свою кваліфікацію під час семінарів-тренінгів.

«Горинівців» за затримання снайпера-сепаратиста планують нагородити. Проїзд у маршрутках Рівного становитиме три гривні. Військовим платитимуть за знищення техніки противника. Про доступ паліативних хворих до якісного знеболення обговорили у Рівному. 

Рівненський військкомат обстріляли. За минулу добу сепаратисти 36 разів обстріляли позиції військ ОК «Північ». У Рівному провели збори  кредиторів  «Укрбурштину». Міськвиконком Рівного продовжив роботу ринків. На Рівненщині продовжують облаштовуватися переселенці з Криму та Сходу. Рівне перше місто, яке відвідав гурт «Brutto» в рамках туру Україною.

Українські військові  знищили диверсійно-розвідувальну групу противника. Учням Рівного розповіли про війну. На Рівненщині вже зареєструвалося понад 5 тисяч учасників ЗНО. Рятувальники Рівненщини провели командно-штабне навчання на території Зорянської школи.

За добу противник здійснив 25 обстрілів позицій військ ОК «Північ». Рівненські військовослужбовці показали як приймають мобілізованих. Рівненщину з робочим візитом відвідав Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський. Щомісяця 19 студентів отримуватимуть грошову винагороду від міського голови Рівного. До Дня Святого Валентина для бійців на Схід рівненські волонтери підготували подарунки.

Схожі статті