+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 08.12.-14.12.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Рівняни вперше долучилися до міжнародного правозахисного проекту, який покликаний захистити тих, чиї права порушено. На Рівненщині переобладнують вантажні контейнери для комфортного розміщення бійців в зоні АТО. Рівняни просять про відключення світла повідомляти заздалегідь.  У Рівному близько 100 тисяч гривень боргу має Товариство індивідуальних власників квартир «Cім’я» за комунальні послуги.

Поблизу заказника «Соколині гори» на річці Случ планується будівництво ГЕС. Знизилася кількість випадків вживання тяжких наркотиків у Рівному. Рівненським активістам не вистачає коштів, щоб оплатити вартість молитовників, призначених для  бійців АТО. На Андрія у Рівному пройде благодійний ярмарок «Героям слава». Янгол миру з’явиться у Рівному та у бійців АТО.

У Рівному аптека на Костромській, 5 знову у центрі уваги. На в’їздах у Рівне встановили відеокамери, проте, вони не працюють. Рівняни Новий рік зустрінуть без салюту. Члени Рівненського міськвиконкому обговорили ціну на міські перевезення та утеплення будинків. У Рівному міське управління освіти спільно із центром зайнятості організували профорієнтаційний захід «На гостини до Міста Майстрів».

Міжконфесійний конфлікт на Рівненщині вже переріс у правове протистояння. «Гайдамаки» для рівнян заспівали пісню про Сашка Музичка. У діяльність дубенської газети «Замок» втручаються комунальники. У Рівному для студентів МЕГУ презентували «НАТО-квест». Студенти шиють спідню білизну для військових АТО із тканини, яку надав Рівненський льонокомбінат.

У Рівному відкрили меморіальну дошку Герою України Олександру Храпаченку. Святослав Євтушенко обов’язки директора «Санком-Рівне» більше не виконує. У Рівному підписали угоду з корейцями відносно запровадження єдиного  квитка. Проти новоствореного Міністерства інформаційної політики  протестували у Рівному.  Студенти МЕГУ змагалися у конкурсі колядок та щедрівок. Рівненські рятувальники навчали рибалок правил безпеки на водних об’єктах в зимовий період.

Схожі статті