+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 08.09.-14.09.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

Завтра рівняни прощатимуться із загиблим солдатом у зоні АТО. На сесії Рівнеради депутати обговорили чимало важливих питань. У Рівному хочуть перейменувати вулиці. На Рівненщині створили коаліцію «За демократичні вибори». У Рівному  жителі Орлова, 35 а  оновлюють свій будинок.

Жителям Рівненщини варто економити електроенергію, щоб уникнути відключень світла. Голова Рівненської обласної ради Михайло Кирилов скликає позачергову сесію. Під час засідання міськвиконкому посадовці говорили про підготовку до осінньо-зимового періоду. Рекламні вказівники на вулицях Рівного планують зробити платними. Письменник Володимир Шовкошитний презентував студентам МЕГУ свою нову книгу. 

ОВК на Рівненщині розпочали роботу з «технічних» партій. У Рівному сперечаються за право власності на будинок. Рівненський міськвиконком встановив тариф на обслуговування гуртожитків, що в комунальній власності. У Рівному гурт «Дзідзьо» в рамках туру «Єднання» пожертвує гроші для військових. Представники  Києво-Могилянської бізнес-школи шукають у Рівному феномен. У Рівному дедалі більшає нових ОСББ.

Рівненська обласна рада зібрала позачергову сесію, щоб виділити гроші для військових. До рівненського шпиталю приїхали польські медики, аби ознайомитися з умовами перебування учасників АТО. У Рівному представники місцевого УНСО зібрались викидати окремих депутатів у смітник. У школах Рівненщини навчаються 399 вимушених переселенців зі Сходу та Криму.

79 дітей переселенців зі Сходу та Криму відвідують дитячі садочки Рівненщини. У Рівному на допрем’єрному показі  «Поводир» режисер Олесь Санін викликав на дуель творців фільму «Плем’я». Нардеп від Рівненщини Микола Кучерук переконаний, що варто вимагати в Міноборони розконсервації військової техніки. Диверсія проти Рівненського льонокомбінату чи просто крадіжка? 

Схожі статті