+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 07.09.-13.09.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

В Рівному відзнаками нагородили близько 50  демобілізованих учасників АТО.  Міський голова Володимир Хомко реалізує «Дорожню карту реформ Рівного». Представники громадської ініціативи «Дорожня карта реформ Рівного» ідеї виклали у підготовлені проекти рішень. До МЕГУ завітав відомий український письменник Володимир Шовкошитний. Об’єднані громади Рівненщини візьмуть участь у місцевих виборах.

З 10 вересня у Рівному почнуть курсувати нічні тролейбуси. Кількість збройних провокацій з боку бойовиків значно знизилася, - ОК «Захід». У Рівному розпочався конкурс  «Здай батарейку - подбай про майбутнє». Про добробут мешканців Рівненщини ретельно дбають. У Рівному розвивають інклюзивну освіту.

На Рівненщині 74 тисячі сімей оформили субсидію. Зареєструвати та розірвати шлюб рівняни можуть через Інтернет. Рівнянам пропонують безкоштовно займатися йогою у парку. Рівненський козак привіз в Україну перший європейський трофей зі стрілецького з´їзду.  Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко відвідав  Рівненщину.

Міський голова Рівного провів інспекцію робіт з ремонт мосту на вулиці Степана Бандери. Рівненська митниця втрачає своїх інвесторів. На телеканалі «Сфера-ТВ» стартує новий проект для талановитої молоді «Червона доріжка». До голів ОСББ Рівного завітали податківці. Місцеві ради можуть допомогти знизити тарифи на тепло. У МЕГУ презентували новий проект Smart Challenge. Власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк став підприємцем року.

Рівненським спортсменам вручили нагороди. Аабітурієнти Рівненщини хочуть вивчати «Міжнародні відносини», «Правознавство» та «Журналістику». Сесія Рівненської обласної ради не обійшлася без суперечок.

Схожі статті