+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 06.04.-12.04.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Бурштинові «розбірки» на Рівненщині: хто понесе покарання? У Рівному понад рік простоює сміттєпереробне підприємство, яке з відходів виготовляло альтернативне паливо. Не всі рівняни задоволені достроковим відключенням тепла в оселях. За рахунок макулатури у Рівному ремонтуватимуть військову техніку.

Голова Рівненської ОДА прозвітував за перші 100 днів роботи. Для родин двох рівненських бійців, які загинули на Сході, виділили матеріальну допомогу. Пораненим бійцям, які лежать у рівненському шпиталі, допомагає  «Подих весни». «Рівненський громадський контроль»  розповів про результати своєї роботи та плани на майбутнє. У Рівному завершився конкурс «Привітай солдата з Великоднем».

ОК «Захід»: терористи обстрілюють позиції наших військових. У Рівному хочуть  врятувати  річку Устю від нечистот. Пенсіонери Рівненщини поки що не нарікають на податок з пенсій. У Рівному відкрили меморіальну дошку загиблому бійцеві у зоні АТО. Письменник Макс Кідрук  завітав до студентів МЕГУ.

З Рівного на Схід вирушило більше 50 військових, аби змінити своїх бойових товаришів. На Рівненському полігоні борються за тверезість. Здоров’я рівненських дітей погіршилося. Пенсійному фонду Рівненщини винні понад 10 мільйонів гривень. Великодній ярмарок «Героям слава» влаштували рівненські школярі та майстри на Майдані незалежності. Футбольний клуб «Кардинал-Рівне» провів товариський матч із львівським «Інтер-Юніор».

ОК «Захід»: За минулу добу терористичні формування чотири рази порушили режим припинення вогню. У Рівному діти зі Сходу розмальовували писанки. На Рівненщині триває призовна кампанія. Діти прикрасили до Великодня писанками дерева у Рівному.

Схожі статті