+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 05.10.-11.10.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

Міграційна служба просить жителів Рівненщини перевірити свої паспорти, щоб у день виборів не виникало непорозумінь. У Рівному до Дня вчителя відкрили оновлений будинок культури. У Рівному стартував Всеукраїнський благодійний проект зі збору крові «Допомогти може кожен».

Сім’ям, які постраждали від зливи, влада Рівного виділить матеріальну допомогу. Консул США розповіла для рівненських студентів як швидко та законно отримати можливість жити та працювати у Штатах. У Рівному ринок на вулиці Шевченка приводять до ладу. Міністра внутрішніх справ у Рівному чекав «Правий сектор» з яйцями. У Рівному відкрився пункт прийому анкет до патрульної поліції.

У Рівному на вулиці Князя Володимира, в районі «золотіївських мостів», ремонтують дорогу. Рівненський міський центр зайнятості надає консультативну допомогу  вимушеним переселенцям та учасникам АТО. У стінах НУВГП говорили як боротися з корупцією. МЕГУ  організував зустріч для своїх студентів із відомими випускниками. «Історію з мільйоном» Володимир Хомко називає абсурдом.

На Рівненщині продовжується боротьба за  життя людей, хворих на муковісцидоз. До свого 100-річчя НУВГП організував  міжнародний водний форум. Визначили  кращих газодимозахисників серед підрозділів Служби порятунку Рівненщини. Рівнянин виборов бронзу на Чемпіонаті світу з кікбоксингу. У Рівному на вулиці Мельника з’явився новий дитячий майданчик.

У Рівному планують розпочати опалювальний сезон з 12 жовтня. На Рівненщині створили Центр допомоги учасникам АТО. До громадської ініціативи «Підвези іншого» долучилися рівненські студенти. «Маяк» став  Чемпіоном Рівненської області з футболу. Вкладники «Золотої підкови» знову нагадали про себе. У Рівненському драмтеатрі стартує новий сезон.

Схожі статті