+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень від 04.05.-10.05.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

ОК «Захід»: Терористи починають вести активні бойові дії. У Рівному відключать гарячу воду, щоб зекономити газ. ОК «Захід» шукає інструкторів на Рівненський полігон. Святкового параду на 9 Травня у Рівному не буде. У Рівному діти із Сєверодонецька долучилися до Благодійного марафону «З вірою у майбутнє».

Рівненський аеропорт і досі без керівника, проте з боргами. 43% рівнян підтримує знищення безпритульних собак – результати соцопитування. Молода рівненська поетка Вікторія Дикобраз презентувала свою першу збірку віршів. У Рівному скаути завітали до рятувальників.

Правоохоронці Рівненщини проводять профілактичну роботу, аби запобігти продажу алкоголю мобілізованим. Міський голова Рівного не хоче за грати через гуртожиток на Відінській, 10. Про роль України у Другій світовій війні говорили  фахівці МЕГУ. У Рівному з’явився металевий пожежник із врятованою дитиною.

Переселенці просять у депутатів Рівнеради надати їм землю під будівництво багатоповерхівки. Мешканці центральної вулиці Рівного просять знову обмежити рух Соборною. У Рівному ветерани Другої світової війни, Афганістану та учасники АТО садили калину. На сесії Рівненської міської ради  вирішували, що робити з гуртожитком на Відінській, 10. Міський голова Рівного знає чим відповісти своїм опонентам.

Схожі статті